Certificacions

Juntament amb l’estàndard de gestió de la qualitat DIN EN ISO 9001, ITSA mostra el seu compromís amb el medi ambient en disposar de la certificació de gestió mediambiental DIN EN ISO 14001.
Amb l’objectiu de superar les expectatives dels nostres clients ITSA compte, a més, amb la prestigiosa Certificació IRIS: el més modern sistema de gestió integrada de projectes per al sector ferroviari.

 

Certificats de gestió

 • IRIS / ISO TS 22163

  PDF
  Estàndard de gestió de projectes per a la indústria ferroviària que té per objectiu optimitzar recursos, reduir esforços i costos al llarg de tota la cadena de subministrament. Més informació en el següent enllaç.

 • ISO 9001

  PDF
  Integració i millora de la gestió per processos en totes les àrees de l’empresa per aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients en un entorn de respecte mutu i credibilitat.

 • ISO 14001

  PDF
  ITSA es compromet a prevenir la contaminació originada en les nostres activitats, gestionant de forma coherent els nostres recursos energètics i flexibilitzant els nostres sistemes.

Certificats de processos especials

 • Encolat DIN 6701-2 A2

  PDF
  ITSA ha identificat les tasques i responsabilitats relatives a les activitats d’encolat per oferir productes d’alt valor afegit que compleixen amb els estàndards de qualitat exigits.

 • Soldadura UNE – EN 15085-2* CL4

  PDF
  ITSA ha identificat les tasques i responsabilitats relatives a la coordinació d’activitats de soldadura per a gestionar projectes integrals en compliment amb els estàndards de qualitat exigits. Els nostres proveïdors ofereixen productes que compleixen amb la certificació UNE 15085-2 CL2.

Certificats de productes

Alguns dels nostres productes són sotmesos a diferents avaluacions i controls per comprovar el seu compliment de les normes corresponents.

ITSA garanteix la conformitat amb les normes i especificacions tècniques aplicables al producte, les regles particulars i els procediments necessaris.