News

ITSA premiada per Siemens Mobility pel seu Acompliment logístic

El passat 7 de desembre, Siemens Mobility va anunciar els guanyadors dels Premis a Proveïdors de la companyia per l’any 2020. El premi honora els proveïdors que han contribuït significativament a l’èxit de Siemens Mobility l’any fiscal 2020 pel seu excel·lent acompliment, i te l’objectiu d’inspirar i motivar als proveïdors, així com fomentar l’intercanvi de les millors pràctiques.

ITSA ha guanyat en la categoría “Acompliment Logístic” per haver mantingut intacta la fiabilitat en producció i entregues malgrat les restriccions i dificultats sorgides arran de la COVID-19.

“Els nostres proveïdors són un element central del nostre ecosistema. Ens ajuden a generar més del 50% dels nostres ingressos, asseguren la nostra capacitat per mantenir la cadena de subministrament sostenible i fiable, i permeten la creació de valor “global”. Per seguir tenint èxit fins i tot en temps de crisi, necessitem proveïdors de primera classe que siguin innovadors i competitius, que ofereixin de manera fiable la més alta qualitat i que reforcin la sostenibilitat de tota la cadena de valor “, va dir Karl Blaim, director financer i membre de la Junta Directiva de Siemens Mobility.

ITSA agraeix a Siemens Mobility aquest guardó i el seu recolzament.

Comunicat de premsa i informació addicional