News

ITSA signa un contracte amb Stadler pel Projecte Wales & Borders CITYLINK

Transport for Wales Rail Ltd ha adjudicat a Stadler un contracte pel subministrament de 36 tramvies CITYLINK de tres cotxes i 35 unitats FLIRT per a Wales & Borders que entraran en funcionament a finals del 2022.

ITSA ha estat designada pel disseny, fabricació i lliurament de panells de finestres pels tramvies CITYLINK. Stadler Valencia desenvolupa i fabrica els 36 tramvies CITYLINK que funcionaran a la línia de Core Valley amb 25 kV i potència de la bateria i que cobriran tant aplicacions de tramvia com operacions regionals.

Amb una longitud de 40 m i una capacitat per a 252 passatgers, els vehicles ofereixen un habitacle ampli, lluminós i amb aire condicionat, amb 6 zones multifuncionals per a bicicletes o per a PMR. L’ús de bateries en trens-tramvies i trens FLIRT trimodals és una forma innovadora i beneficiosa de proporcionar un servei totalment elèctric i respectuós amb el medi ambient al nord de Cardiff, permetent l’“electrificació intel·ligent” de la infraestructura.

Amb el seu èmfasi en l’alimentació per bateria, el projecte col·loca Stadler al capdavant de la tecnologia més innovadora i ecològica i és per això que a ITSA estem especialment orgullosos de participar en aquest projecte.