News

ITSA signa un nou contracte amb CAF

Ens plau informar-los que ITSA ha signat un nou contracte amb l’empresa CAF per a la fabricació de finestres completes, panells cecs i equipatgers per a un total de 9 conjunts de tren per a les companyies ferroviaries Saudi Railway Company (SAR) i Saudi Railways Organization (SRO).

Aquest contracte se suma a les 12 unitats adquirides prèviament per SRO, que actualment estan operant la línia de 2.750 km que uneix Riyadh i Dammam. A més, aquest nou contracte amb SRO inclou el suministre de 4 conjunts addicionals de trens push-pull.

D’altra banda, 5 noves unitats de trens dièsel push-pull per a SAR seràn utilitzades per a una nova línia de ferrocarril de nord a sud amb una extensió que supera els 1.100 km. Els trens estàn equipats amb els darrers avanços tecnològics en seguretat i cumpleixen amb els máxims requisits de disseny interior.

Els productes suministrats per ITSA consolidan a la nostra empresa com a referent en el mercat per haver complert amb èxit amb els exigents requisits en termes de disseny i qualitat, en les més extremes condicions mediombientals.